L'Associació Catalana de perits Judicias, junt amb l'Associació de probàtica i Dret probatori i la UIC, organitzem el Curs de perfeccionament per a perits judicials en LES INTERVENCIONS ORALS EN UN JUDICI.

10/04/2017

Els propers 30 de juny, 8 i 15 de juliol, l´Associació Catalana de Perits Judicials organitzem el “Curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del perit judicial”, junt amb la la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i l´Associació de Probàtica i Dret probatori.

Saber exposar davant d’un tribunal i estar preparat per respondre a les preguntes en un judici és clau perquè el teu informe pericial prengui la rellevància que li correspon. Aprèn a desenvolupar-te davant dels tribunals de justícia a través del role-playing i agafa soltesa a través de simulacres que es gravaran per detectar carències i potenciar fortaleses. Amb el curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del pèrit judicial portaràs la teva feina a un nou nivell.

Si ets membre de l´Associació Catalana de Perits Judicials, un cop fet el pagament, t´abonarem un 20% de la quota d´inscripció.

Aforament limitat, només hi ha 20 places.

Informació i inscripcions:
Curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del pèrit judicial | UIC