SEGON DINAR DE PROVA organitzat per l'Associació Catalana de Perits Judicials. Dimecres 16 de juliol.

08/07/2014

L'Associació Catalana de Perits Judicials us convida a participar al segon DINAR DE PROVA que ha organitzat per aquest mes de juliol.

En aquesta ocasió, el nostre convidat és en Jordi Badia Carro, Advocat i Soci responsable de l’àrea de processal i litigació de la firma d’advocats “Cuatrecasas Gonçalves Pereira”, un dels despatxos més reconeguts i amb més volum d’assumptes a Espanya.

L’objectiu és passar una bona estona i en acabar el dinar, el convidat ens farà una xerrada sobre temes relacionats amb els perits, la prova pericial i la relació entre advocat i perit. Aprofitarem per fer-li preguntes, plantejar dubtes, etc. Per tal que el col•loqui sigui més àgil i amè, us animem a enviar-nos les preguntes que voldríeu fer al ponent a  info@perits.org. 

On i quan es farà?

 Dia:   Dimecres 16 de juliol, de 13.45h a 16 h.

 LLoc: Restaurant POMARADA, Passeig de Gràcia nº 78 (entre Mallorca i València).

 Inscripció: - Per a associats i advocats col•legiats ICAB: 18 €

                     - Per a no associats: 30 €. 

Les places són limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, feu la reserva quan abans trucant a la Rosa (93.410.04.05) o enviant un e-mail a info@perits.org  per saber si hi ha places. Una vegada rebuda la confirmació de plaça, haureu de fer una transferència al compte corrent de l'Associació: BANC DE SABADELL 0081 7301 33 0001201327.  

IMPORTANT: En la transferència, cal indicar el vostre nom.