L'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses junt amb l'Associació de Probàtica i Dret Probatori i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen el CONGRES INTERNACIONAL DE PERITATGE I PROVA PERICIAL, Barcelona 23 i 24 de novembre de 2017.

24/03/2017

Aquest Congrés internacional convoca als professionals de l’àmbit del Dret que intervenen en un procediment judicial, per debatre les últimes novetats jurisprudencials inormatives, així com els aspectes pràctics més problemàtics de la prova pericial i el peritatge forense, com l’estatut jurídic del perit, la dualitat entre perits de designa privada i perits de designa judicial, els darrers avenços en les tècniques de les perícies més sol·licitades davant un tribunal l´elaboració i la designació de les llistes de perits judicials, entre d’altres. També s’abordarà l’anàlisi comparat dels diferents models de prova pericial que es donen tant en el civil law com en el common law,la qual cosa revertirà, sense dubte, en la millor qualificació dels professionals dels nostres tribunals de Justícia.

DINAR DE PROVA amb Mercè Caso, Magistrada i Degana dels Jutges de Barcelona, 30 de Març de 2017.

15/03/2017

l´Associació Catalana de Perits Judicials us convida a participar al proper "DINAR DE PROVA". En aquesta ocasió la nostra convidada al dinar serà la Sra. Mercè Caso, Magistrada i Degana dels Jutges de Barcelona. Com sembre, i en acabar el dinar, entablarem un debat amb la Sra. Caso sobre els perits i els peritatges judicials.

Dia: Dijous, 30 de març, de 13.45h a 16 h.

LLoc: Restaurant POMARADA, Passeig de Gràcia nº 78 (entre Mallorca i València).

Inscripció: - Per a associats i advocats col·legiats ICAB: 20 €

              - Per a no associats: 30 €.

Les places són limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, feu la reserva trucant al 93.363.53.49 o enviant un e-mail a info@perits.org per saber si hi ha places. Una vegada rebuda la confirmació de plaça, haureu de fer una transferència al compte corrent de l'Associació: BANC DE SABADELL ES03 0081 7301 33 0001201327. És molt important que en la transferència indiqueu el vostre nom.

Esperem poder-vos saludar. 

L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE PERITS JUDICIALS , convidada a la celebració del 20è ANIVERSARI de LA ASOCIACIÓN DE PERITOS COLABORADORES CON LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA.

17/02/2017

El passat 17 de febrer, La ASOCIACIÓN DE PERITOS COLABORADORES CON LA ADMINISTRACIÓN DE JUSTICIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA va celebrar els 20 anys de la seva fundació.

L´esdeveniment va tenir lloc dins del magnífic marc de l´Hotel Balneario Las Arenas. A l´Acte va haver-hi parlaments de rellevants personalitats del món de la Justíca de València i hi van assistir un centenar de convidats, entre d´altres , representants de les diverses Associacions de perits que formen part del Consejo General de Peritos Judiciales. El nostre president va dir unes paraules en record de Miguel Angel Garcia-Longoria, fundador de l´Associació i també va felicitar a la seva presidenta Mª Jesús Ferreriro en reconeixement a la seva tasca en el desonvolupament de l´activitat pericial de la Comunitat Valenciana.

Per finalitzar l´acte, es va servir un sopar-coctel per a tots els assistents.

Agermanament entre la COMPAGNIE D'INGÉNIEURS EXPERTS DEVANT LA COUR D'APPEL DE PARIS (CIECAP), i L'Associació Catalana de Perits Judicials.

16/02/2017
L'Associació Catalana de Perits Judicials acaba de signar un conveni d'argemanament amb La COMPAGNIE D´INGÉNIEURS EXPERTS DEVANT LA COUR D´APPEL DE PARIS (CIECAP). Amb aquest conveni es pretén que es puguin realitzar entre les dues entitats actes de formació conjunts o trobades per tal d'intercanviar experiències dels perits en amddós paisos i establir llaços professionals. En la foto, el Sr. Rafael Orellana, president de la nostra entitat, en el moment de la signatura amb el Sr. M. Michel V. Vassiliadè, president de la CIECAP. 

MIREIA HERNÁNDEZ guanya la VIII Edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials. 14 de febrer de 2017.

15/02/2017
El passat 14 de febrer es va lliurar a l´I·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona i dins dels actes de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort el VIII PREMI de TREBALLS DE RECERCA convocat per l´Associació Catalana de Perits Judicials. La guardonada va ser la perit Cal·ligraf i Lingüística Forense membre de la nostra Associació Sra. MIREIA HERNÁNDEZ ESTEBAN pel seu interessant treball "INTERVENCIÓN DEL PERITO CALÍGRAFO EN EL ANÁLISIS INTERDISCIPLINAR DE UNA OBRA DE ARTE”. El premi va ser lliurat pel Degà de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Barcelona i el President de l´Associació Catalana de Perits Judicials. Des d´aquí la nostra enhorabona per la guanyadora.