DINAR DE PROVA. Dimecres 6 de juny. Convidat: Excm. Sr. JÚLIO J. NAVEIRA MANTEIGA , President del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya.

01/06/2018

Dimecres 6 de juny ens retrobarem per fer el DINAR DE PROVA

En aquesta edició el nostre convidat serà l´Excm. Sr. JÚLIO J. NAVEIRA MANTEIGA , President del Consell dels Il·lustres Col·legis d´´Advocats de Catalunya, qui ens parlarà de la seva relació i experiència amb el món pericial.

Us adjuntem els detalls del dinar:

Dia: Dimecres 6 de juny, de 13.45h a 16 h.

Lloc: Restaurant POMARADA, Passeig de Gràcia nº 78 (entre Mallorca i València).

Inscripcions:

- Per a associats i advocats col·legiats ICAB: 20 € - Per a no associats: 30 €.

Les places són limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, feu la reserva trucant al 93.363.53.49 o enviant un e-mail a info@perits.org per saber si hi ha places. Una vegada rebuda la confirmació de plaça, haureu de fer una transferència indicant el vostre nom al compte corrent de l'Associació: BANC SABADELL ES03 0081 7301 33 0001201327.  

Jornada: "ADVOCATS I PERITS DAVANT ELS NOUS REPTES DE LA JUSTICIA: INTERNACIONALITZACIÓ, DESMATERIALITZACIÓ, E-EVIDENCE I JUSTICIA PREDICTIVA" 1 de juny, a l'ICAB.

25/05/2018

El proper divendres 1 de juny de 9 h a 11 h, l'EUROPEAN EXPERTISE & EXPERT INSTITUTE (EEEI) (entitat de la que som membres) celebra a Barcelona la seva Assemblea anual a la seu de l´Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Seguidament, de 11 h a 13:50 h, es farà una INTERESSANTÍSSIMA JORNADA FORMATIVA que la nostra Associació coorganitza amb l'ICAB i l'EEEI per advocats de l'ICAB i per a perits de la nostra Associació:

"ADVOCATS I PERITS DAVANT ELS NOUS REPTES DE LA JUSTICIA: INTERNACIONALITZACIÓ, DESMATERIALITZACIÓ, E-EVIDENCE I JUSTICIA PREDICTIVA"

Per veure el programa i assistir a aquesta Jornada cal inscriure's al següent enllaç de l'ICAB:

Veure programa

Conferència pels socis sobre l'entrada en vigor de la nova normativa sobre la llei de Protecció de Dades. 8 de Maig

10/05/2018

El passat 8 de maig es va celebrar a la seu de l'Associació una interessant xerrada informativa exclusiva per als socis per tal de saber com ens afecta aquest canvi normatiu i com podem adaptar-nos als requeriments d'aquesta nova regulació.

Un representant de l’empresa Conversia, que és amb la que col·laborem, ens va fer una xerrada inicial i després es van poder resoldre dubtes per part dels assistents. Per aquells que no veu poder assistir o estigueu interessats, us podeu posar en contacte amb el nostre assessor de l’empresa Conversia, Marc Correa, al tel: 616.77.84.09.

Us adjuntem un resum d´aquesta nova normativa. 

DINAR DE PROVA. Convidat Xavier Espot, Ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior d'Andorra.

25/02/2018

El passat 22 de febrer vem reprendre els ja tradicionals DINARS DE PROVA organitzats per l´Associació Catalana de perits Judicials. 

En aquesta ocasió vem tenir l´honor de tenir com a convidat al Sr. Xavier Espot, Ministre d´Afers Socials, Justícia i Interior           d´Andorra. A l´hora del cafè, el Sr. Espot ens va fer una breu i interessant xerrada sobre com encaren la reforma del procés civil a Andorra i com es vol regular la figura del perit judicial.

Després, com sempre, es va obrir un torn de preguntes amb els assistents.  El dinar va tenir un caire molt distès i cordial i vem passar una bona estona. A part dels perits de l´Associació, també agraïm l´assistència d´alguns advocats que ens van voler acompanyar.

 

Lliurament de la IX Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l'Associació Catalana de perits Judicials.

19/02/2018

El passat 13 de febrer es va lliurar a l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona el IX PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial convocat per l´Associació Catalana de Perits Judicials.

En aquesta ocasió el premi va atorgar exaequo a dos dels treballs presentats. Els guardonats van ser dos joves advocats ALVARO RIFÁ i JORGE AZAGRA amb el treball: "El fallecimiento del perito de parte durante el transcurso del proceso declarativo ordinario". L´altre premiat va ser el perit psicòleg i membre de la nostra associació BERNAT-NOËL TIFFON pel treball "Práctica forense y prueba pericial psicológica en materia de delitos sexuales." Dos interessants treballs que podeu llegir clikant l´enllaç: