MIREIA HERNÁNDEZ guanya la VIII Edició del Premi de Treballs de Recerca convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials. 14 de febrer de 2017.

15/02/2017
El passat 14 de febrer es va lliurar a l´I·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona i dins dels actes de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort el VIII PREMI de TREBALLS DE RECERCA convocat per l´Associació Catalana de Perits Judicials. La guardonada va ser la perit Cal·ligraf i Lingüística Forense membre de la nostra Associació Sra. MIREIA HERNÁNDEZ ESTEBAN pel seu interessant treball "INTERVENCIÓN DEL PERITO CALÍGRAFO EN EL ANÁLISIS INTERDISCIPLINAR DE UNA OBRA DE ARTE”. El premi va ser lliurat pel Degà de l´Il·lustre Col·legi d´Advocats de Barcelona i el President de l´Associació Catalana de Perits Judicials. Des d´aquí la nostra enhorabona per la guanyadora.

Vídeos III Jornada de Peritatge Judicial. Una mirada hacia Europa. 4 de noviembre de 2016.

22/01/2017

 

Congrés Internacional sobre Prova Civil, 24 i 25 de novembre a l'ICAB: La Prova Judicial. Aspectes Problemàtics.

02/11/2016

Els dies 24 i 25 de novembre, es celebrarà a l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona el Congrés Internacional que porta per títol: "La prueba Judicial. Aspectos Problemáticos".

Aquest Congrés, organitzat per l´Associació de Probàtica i Dret probatori i per l'I·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona comptarà amb rellevants ponents del món de Dret.

Descarregar el programa.

Pots també consultar el programa del Congrés consultar en aquest link del web de l'ICAB

III Jornada de Peritatge Judicial: Una mirada cap Europa. 4 de novembre a la UOC.

20/10/2016

El proper divendres 4 de novembre farem la III JORNADA DE PERITATGE JUDICIAL: UNA MIRADA CAP A EUROPA .

Ja estem a la tercera edició d'aquestes interessants Jornades coorganitzades per la nostra Associació i per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Aquest any, fem una mirada a Europa i sabrem què està passant i quins projectes s'estan fent per aconseguir una harmonització dels informes pericials dins el marc europeu. Entre d´altres ponents, el president de L'INSTITUT EUROPEU DEL PERITATGE I DEL PERIT ens farà una interessant ponència sobre aquestes qüestions i els projectes de futur.

Trobareu tota la informació del programa al link de la UOC http://symposium.uoc.edu/event_detail/6333/detail/iii-jornada-de-prova-pericial-i-peritatge_-una-mirada-cap-a-europa.html

Cal fer la inscripció directament en aquesta web.

El preu de la inscripció per als nostres associats és reduït. 

Convocatòria de la VIII Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA.

17/10/2016

Per vuitè any consecutiu, l´Associació Catalana de Perits Judicials convoca el PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial.

El Premi, dotat amb 1.000 € es lliurarà durant els actes de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort que celebrarà l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona. La data límit d´entrega dels treballs és el 13 de gener de 2017.

Veure bases