Participació en el 3r Congrés de l'Advocacia de Barcelona. Conferència "Com treure el màxim profit de la prova pericial. Un exemple: la perícia psicològica en els processos de família." Marisol Ramoneda i Rafael Orellana.

16/07/2018

Els dies 12 i 13 de juliol, a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona es va organitzar el III CONGRÉS DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA. Com en les dues edicions anteriors, l' Associació Catalana de Perits Judicials va participar com espònsor del Congrés amb una ponència. En aquesta ocasió la nostra associada Marisol Ramoneda de l'àrea de Psicologia forense va fer una brillant exposició, juntament amb el president Rafael Orellana amb la ponència: "Com treure el màxim profit de la prova pericial. Un exemple: la perícia psicològica en els processos de família". La sala d'actes del Col·legi va omplir-se d’advocats inscrits, i va ser un èxit.

Descarregar ponència

DINAR DE PROVA. Dimecres 6 de juny. Convidat: Excm. Sr. JÚLIO J. NAVEIRA MANTEIGA , President del Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya.

01/06/2018

Dimecres 6 de juny ens retrobarem per fer el DINAR DE PROVA

En aquesta edició el nostre convidat serà l´Excm. Sr. JÚLIO J. NAVEIRA MANTEIGA , President del Consell dels Il·lustres Col·legis d´´Advocats de Catalunya, qui ens parlarà de la seva relació i experiència amb el món pericial.

Us adjuntem els detalls del dinar:

Dia: Dimecres 6 de juny, de 13.45h a 16 h.

Lloc: Restaurant POMARADA, Passeig de Gràcia nº 78 (entre Mallorca i València).

Inscripcions:

- Per a associats i advocats col·legiats ICAB: 20 € - Per a no associats: 30 €.

Les places són limitades. Si esteu interessats a assistir-hi, feu la reserva trucant al 93.363.53.49 o enviant un e-mail a info@perits.org per saber si hi ha places. Una vegada rebuda la confirmació de plaça, haureu de fer una transferència indicant el vostre nom al compte corrent de l'Associació: BANC SABADELL ES03 0081 7301 33 0001201327.  

Jornada: "ADVOCATS I PERITS DAVANT ELS NOUS REPTES DE LA JUSTICIA: INTERNACIONALITZACIÓ, DESMATERIALITZACIÓ, E-EVIDENCE I JUSTICIA PREDICTIVA" 1 de juny, a l'ICAB.

25/05/2018

El proper divendres 1 de juny de 9 h a 11 h, l'EUROPEAN EXPERTISE & EXPERT INSTITUTE (EEEI) (entitat de la que som membres) celebra a Barcelona la seva Assemblea anual a la seu de l´Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

Seguidament, de 11 h a 13:50 h, es farà una INTERESSANTÍSSIMA JORNADA FORMATIVA que la nostra Associació coorganitza amb l'ICAB i l'EEEI per advocats de l'ICAB i per a perits de la nostra Associació:

"ADVOCATS I PERITS DAVANT ELS NOUS REPTES DE LA JUSTICIA: INTERNACIONALITZACIÓ, DESMATERIALITZACIÓ, E-EVIDENCE I JUSTICIA PREDICTIVA"

Per veure el programa i assistir a aquesta Jornada cal inscriure's al següent enllaç de l'ICAB:

Veure programa

Conferència pels socis sobre l'entrada en vigor de la nova normativa sobre la llei de Protecció de Dades. 8 de Maig

10/05/2018

El passat 8 de maig es va celebrar a la seu de l'Associació una interessant xerrada informativa exclusiva per als socis per tal de saber com ens afecta aquest canvi normatiu i com podem adaptar-nos als requeriments d'aquesta nova regulació.

Un representant de l’empresa Conversia, que és amb la que col·laborem, ens va fer una xerrada inicial i després es van poder resoldre dubtes per part dels assistents. Per aquells que no veu poder assistir o estigueu interessats, us podeu posar en contacte amb el nostre assessor de l’empresa Conversia, Marc Correa, al tel: 616.77.84.09.

Us adjuntem un resum d´aquesta nova normativa. 

DINAR DE PROVA. Convidat Xavier Espot, Ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior d'Andorra.

25/02/2018

El passat 22 de febrer vem reprendre els ja tradicionals DINARS DE PROVA organitzats per l´Associació Catalana de perits Judicials. 

En aquesta ocasió vem tenir l´honor de tenir com a convidat al Sr. Xavier Espot, Ministre d´Afers Socials, Justícia i Interior           d´Andorra. A l´hora del cafè, el Sr. Espot ens va fer una breu i interessant xerrada sobre com encaren la reforma del procés civil a Andorra i com es vol regular la figura del perit judicial.

Després, com sempre, es va obrir un torn de preguntes amb els assistents.  El dinar va tenir un caire molt distès i cordial i vem passar una bona estona. A part dels perits de l´Associació, també agraïm l´assistència d´alguns advocats que ens van voler acompanyar.