Sessió informativa del Postgrau: "Mediació en l'àmbit de la perícia" que coorganitzen l’Associació Catalana de perits Judicials, el col·lectiu MEDIARK i la Universitat de Barcelona. 13 de setembre, sala d'actes FIATC.

14/07/2017

L´Associació Catalana de Perits Judicials i el col·lectiu Mediark, en col·laboració amb La Universitat de Barcelona, us conviden a la xerrada informativa de la primera edició del POSTGRAU EN MEDIACIÓ EN L´ÀMBIT DE LA PERÍCIA, que tindrà lloc a Barcelona el mes de setembre de 2017.

El postgrau va dirigit a professionals de la perícia que vulguin introduir-se en el coneixement de la mediació com a sistema alternatiu a la resolució judicial de conflictes. L’ objectiu general del curs és apropar el perit a un nou camp professional i ampliar la seva visió del món pericial i acreditar-lo per inscriure´s en els registres de medidors oficials.

Si hi esteu interessats, us convoquem a la conferència informativa que tindrà lloc el dimecres 13 de setembre , a les 19h. a la Sala d´actes de FIATC (Avda. Diagonal 648) on podreu conèixer i preguntar tots els detalls que vulgueu saber sobre aquest Postgrau.

La presentació anirà a càrrec dels responsables docents del curs:

MARIA MUNNE , professora associada al Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona i Mediadora professional.

JAVIER WILHEIM, Expert i Supervisor en Mediació Comunitària. Fundador i president de l´empresa de mediació "Mediación y Convivencia". Impulsor de centres públics de mediació a Catalunya i València. Mediador judicial.

Tot i ser una activitat gratuïta, preguem confirmeu la vostra assistència al mail info@perits.org o trucant a l´Associació Catalana de Perits Judicials, telèfon 93. 363.53.49

Signatura del Conveni de col·laboració entre el Col·legi de Treball Social de Catalunya i l'Associació Catalana de Perits Judicials.

27/06/2017
El passat 27 de juny  la Degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya , Sra. Núria Carrera i el Pesident de l´Associació Catalana de perits judicials, Sr, Rafael Orellana van signar un conveni de col·laboració per tal de dur a terme projectes comuns i activitas de tipus formatiu, de divulgació, etc..

L'Associació Catalana de Perits Judicials participa al Congrés de l'Advocacia de Barcelona 2017 organitzat per l'ICAB els dies 22 i 23 de juny.

26/06/2017

Els passats 22 i 23 de juny el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona va celebrar el II CONGRÉS DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA.

La nostra Associació va participar com a espònsor del Congrés, i a més, el president va impartir per als advocats assistents la ponència "L'advocat davant la prova pericial".

Llegir ponència.  

L'Associació Catalana de perits Judicias, junt amb l'Associació de probàtica i Dret probatori i la UIC, organitzem el Curs de perfeccionament per a perits judicials en LES INTERVENCIONS ORALS EN UN JUDICI.

10/04/2017

Els propers 30 de juny, 8 i 15 de juliol, l´Associació Catalana de Perits Judicials organitzem el “Curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del perit judicial”, junt amb la la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i l´Associació de Probàtica i Dret probatori.

Saber exposar davant d’un tribunal i estar preparat per respondre a les preguntes en un judici és clau perquè el teu informe pericial prengui la rellevància que li correspon. Aprèn a desenvolupar-te davant dels tribunals de justícia a través del role-playing i agafa soltesa a través de simulacres que es gravaran per detectar carències i potenciar fortaleses. Amb el curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del pèrit judicial portaràs la teva feina a un nou nivell.

Si ets membre de l´Associació Catalana de Perits Judicials, un cop fet el pagament, t´abonarem un 20% de la quota d´inscripció.

Aforament limitat, només hi ha 20 places.

Informació i inscripcions:
Curs pràctic de perfeccionament de les intervencions orals del pèrit judicial | UIC

L'Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses junt amb l'Associació de Probàtica i Dret Probatori i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen el CONGRES INTERNACIONAL DE PERITATGE I PROVA PERICIAL, Barcelona 23 i 24 de novembre de 2017.

24/03/2017

Aquest Congrés internacional convoca als professionals de l’àmbit del Dret que intervenen en un procediment judicial, per debatre les últimes novetats jurisprudencials inormatives, així com els aspectes pràctics més problemàtics de la prova pericial i el peritatge forense, com l’estatut jurídic del perit, la dualitat entre perits de designa privada i perits de designa judicial, els darrers avenços en les tècniques de les perícies més sol·licitades davant un tribunal l´elaboració i la designació de les llistes de perits judicials, entre d’altres. També s’abordarà l’anàlisi comparat dels diferents models de prova pericial que es donen tant en el civil law com en el common law,la qual cosa revertirà, sense dubte, en la millor qualificació dels professionals dels nostres tribunals de Justicia.