DINAR DE PROVA. Convidat Xavier Espot, Ministre d'Afers Socials, Justícia i Interior d'Andorra.

25/02/2018

El passat 22 de febrer vem reprendre els ja tradicionals DINARS DE PROVA organitzats per l´Associació Catalana de perits Judicials. 

En aquesta ocasió vem tenir l´honor de tenir com a convidat al Sr. Xavier Espot, Ministre d´Afers Socials, Justícia i Interior           d´Andorra. A l´hora del cafè, el Sr. Espot ens va fer una breu i interessant xerrada sobre com encaren la reforma del procés civil a Andorra i com es vol regular la figura del perit judicial.

Després, com sempre, es va obrir un torn de preguntes amb els assistents.  El dinar va tenir un caire molt distès i cordial i vem passar una bona estona. A part dels perits de l´Associació, també agraïm l´assistència d´alguns advocats que ens van voler acompanyar.

 

Lliurament de la IX Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l'Associació Catalana de perits Judicials.

19/02/2018

El passat 13 de febrer es va lliurar a l´Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona el IX PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir i tractar la figura del perit judicial i la seva intervenció en el procés judicial espanyol, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial convocat per l´Associació Catalana de Perits Judicials.

En aquesta ocasió el premi va atorgar exaequo a dos dels treballs presentats. Els guardonats van ser dos joves advocats ALVARO RIFÁ i JORGE AZAGRA amb el treball: "El fallecimiento del perito de parte durante el transcurso del proceso declarativo ordinario". L´altre premiat va ser el perit psicòleg i membre de la nostra associació BERNAT-NOËL TIFFON pel treball "Práctica forense y prueba pericial psicológica en materia de delitos sexuales." Dos interessants treballs que podeu llegir clikant l´enllaç:

 

Sessió informativa del Postgrau: "Mediació en l'àmbit de la perícia" que coorganitzen l’Associació Catalana de perits Judicials, el col·lectiu MEDIARK i la Universitat de Barcelona. 13 de setembre, sala d'actes FIATC.

14/07/2017

L´Associació Catalana de Perits Judicials i el col·lectiu Mediark, en col·laboració amb La Universitat de Barcelona, us conviden a la xerrada informativa de la primera edició del POSTGRAU EN MEDIACIÓ EN L´ÀMBIT DE LA PERÍCIA, que tindrà lloc a Barcelona el mes de setembre de 2017.

El postgrau va dirigit a professionals de la perícia que vulguin introduir-se en el coneixement de la mediació com a sistema alternatiu a la resolució judicial de conflictes. L’ objectiu general del curs és apropar el perit a un nou camp professional i ampliar la seva visió del món pericial i acreditar-lo per inscriure´s en els registres de medidors oficials.

Si hi esteu interessats, us convoquem a la conferència informativa que tindrà lloc el dimecres 13 de setembre , a les 19h. a la Sala d´actes de FIATC (Avda. Diagonal 648) on podreu conèixer i preguntar tots els detalls que vulgueu saber sobre aquest Postgrau.

La presentació anirà a càrrec dels responsables docents del curs:

MARIA MUNNE , professora associada al Departament de Psicologia Social de la Universitat de Barcelona i Mediadora professional.

JAVIER WILHEIM, Expert i Supervisor en Mediació Comunitària. Fundador i president de l´empresa de mediació "Mediación y Convivencia". Impulsor de centres públics de mediació a Catalunya i València. Mediador judicial.

Tot i ser una activitat gratuïta, preguem confirmeu la vostra assistència al mail info@perits.org o trucant a l´Associació Catalana de Perits Judicials, telèfon 93. 363.53.49

Signatura del Conveni de col·laboració entre el Col·legi de Treball Social de Catalunya i l'Associació Catalana de Perits Judicials.

27/06/2017
El passat 27 de juny  la Degana del Col·legi de Treball Social de Catalunya , Sra. Núria Carrera i el Pesident de l´Associació Catalana de perits judicials, Sr, Rafael Orellana van signar un conveni de col·laboració per tal de dur a terme projectes comuns i activitas de tipus formatiu, de divulgació, etc..

L'Associació Catalana de Perits Judicials participa al Congrés de l'Advocacia de Barcelona 2017 organitzat per l'ICAB els dies 22 i 23 de juny.

26/06/2017

Els passats 22 i 23 de juny el Col·legi de l'Advocacia de Barcelona va celebrar el II CONGRÉS DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA.

La nostra Associació va participar com a espònsor del Congrés, i a més, el president va impartir per als advocats assistents la ponència "L'advocat davant la prova pericial".

Llegir ponència.