L’Associació participa al 4t Congrés de l’Advocacia de Barcelona. Conferència a l’ICAB de la nostra associada Olga Torrente.

11/07/2019

Com cada any, la nostra Associació va participar com sponsor al 4t. CONGRÉS DE L’ADVOCACIA DE BARCELONA que es va celebrar els dies 11 i 12 de juliol a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona. 

Em aquesta ocasió l´Associació va participar amb la intervenció de la nostra associada Olga Torrente Pascual, Actuària d’assegurances i Economista, que va impartir la ponència: “Llei 35/2015: la valoració de les indemnitzacions per lucre cessat o dany emergent en accidents de trànsit. Necessitat de dictamen pericial actuarial. 

La ponència va ser presentada per la Dra. Aurora Sotelo Vázquez, membre de la Junta Directiva de l´Associació.

Participació de la nostra associada Selva Orejón, experta en reputació digital, al XII Congrés de l'Advocacia Jove de Catalunya

05/07/2019
L’Associació Catalana de Perits Judicials va participar el passat divendres 5 de juliol al XII Congrés dels Advocats joves de Catalunya amb la intervenció de la nostra associada Selva Orejón, experta en reputació a la xarxa i seguretat digital, impartint una interessantíssima conferència titulada: “Any 2049: la prova del futur”.

Assemblea Ordinària de Socis, 27 de juny de 2019

27/06/2019
El passat 27 de juny es va celebrar a la seu de l’Associació Catalana de perits judicials la nostra Assemblea Ordinària de Socis. Durant l’Assemblea, un cop explicat l’exercici 2018 per part del tresorer, es van aprovar els comptes per unanimitat de tots els assistents. Dins l’apartat de precs i preguntes es van tractar diversos temes d´interès per els socis. 

Reunió anual del Consejo General de Peritos Judiciales a Madrid, 14 de juny de 2019

17/06/2019
El passat 14 de juny, es van reunir a Madrid els representants de les diferents associacions de perits espanyoles que formen el Consejo General de peritos Judiciales per celebrar la seva Assemblea anual.

DINAR DE PROVA amb l'hble Consellera de Justícia, Sra. Ester Capella. 26-03-2019

28/03/2019

 

El passat 26 de març, l´hble Consellera de Justícia de Catalunya, Sra. Ester Capella, va ser la nostra convidada a la XIII edició dels DINARS DE PROVA que organitzem des de l´Associació.

Després d´un dinar molt distès i cordial, a l´hora del cafè, la consellera ens va parlar de com està en aquests moments la justícia a Catalunya, del pressupost del departament, de la importància dels perits en el procés judicial, dels nomenaments, etc... També ens va acompanyar al dinar el Secretari de relacions amb l´Administració de justícia, Sr. Joan Abad, que juntament amb la consellera, van respondre a les qüestions dels assistents. Des d´aquí agraïm la seva participació al dinar i la bona predisposició per aconseguir una millora del col·lectiu de perits.