Lliurament de la X Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA convocat per l'Associació Catalana de Perits Judicials a l'ICAB, 11 de febrer de 2019.

12/02/2019

El passat 11 de febrer es va lliurar a l´I·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona i dins dels actes de la Festivitat de Sant Raimon de Penyafort el X PREMI de TREBALLS DE RECERCA convocat per l´Associació Catalana de Perits Judicials.

En aquesta ocasió el guardonat van ser l´advocat i Doctor en Dret Isaac Soca Torres amb el treball “ASPECTOS ESENCIALES DE LA PRUEBA PERICIAL EN LOS TRIBUNALES DE LA UNIÓN EUROPEA: RÉGIMEN Y PRÁCTICA ANTE EL TRIBUNAL DE JUSTICIA Y ANTE EL TRIBUNAL GENERAL". Des d´aqui la nostra més sincera enhorabona.

DINAR DE PROVA: Convidada Mª Eugènia Gay, Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

18/01/2019

El passat 16 de gener vam celebrar al Restaurant POMARADA la XII edició dels DINARS DE PROVA.

La nostra convidada va ser Mª Eugènia Gay, Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, que ens va fer una breu xerrada sobre la relació entre els perits i els Advocats. També es va parlar de la relació entre la nostra associació i l'ICAB tractant temes com seguir col·laborant en temes de formació, renovar el conveni que vem signar al 2004, contactar amb la comissió de normativa del Col·legi per millorar la regulació del dictamen pericial a la LEC, etc…

Des d'aquí agraïm la seva assistència junt amb els altres membres de l'ICAB, alguns advocats i també als perits que ens veu acompanyar.

Convocatòria ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS . Dimarts 18 de desembre a les 18.30h. a la seu de l'Associació.

14/12/2018

l'Associació Catalana de perits Judicials convoca la X edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA

01/10/2018

l´Associació Catalana de Perits Judicials i Forenses convoca la X Edició del PREMI DE TREBALLS DE RECERCA per aprofundir en la figura del perit judicial, la seva intervenció en el procés judicial, o per tractar qualsevol qüestió referida a la prova pericial.

Poden concórrer a aquest premi perits exercents davant els partits judicials europeus, advocats exercents o no exercents col·legiats davant els Tribunals dels països de la Unió Europea, Procuradors dels Tribunals, llicenciats, graduats o doctorats en Dret, estudiants del darrer any del Graduat en Dret, així com a personal docent universitari de qualsevol universitat europea. 

El Premi està dotat amb la quantitat de 1.000 € i s´entregarà la primera quinzena de febrer durant els actes de celebració de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort a l´ Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona.

La data límit de presentació és el 25 de gener de 2019.

Descarregar Bases

Participació en el 3r Congrés de l'Advocacia de Barcelona. Conferència "Com treure el màxim profit de la prova pericial. Un exemple: la perícia psicològica en els processos de família." Marisol Ramoneda i Rafael Orellana.

16/07/2018

Els dies 12 i 13 de juliol, a l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona es va organitzar el III CONGRÉS DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA. Com en les dues edicions anteriors, l' Associació Catalana de Perits Judicials va participar com espònsor del Congrés amb una ponència. En aquesta ocasió la nostra associada Marisol Ramoneda de l'àrea de Psicologia forense va fer una brillant exposició, juntament amb el president Rafael Orellana amb la ponència: "Com treure el màxim profit de la prova pericial. Un exemple: la perícia psicològica en els processos de família". La sala d'actes del Col·legi va omplir-se d’advocats inscrits, i va ser un èxit.

Descarregar ponència